Oldalak

2014. 01. 15.

Criss Angel háromórás vállműtéten van túl

2014.01.08., a műtét után | Fotó: LasVegasSun

Az illuzionista-szabadulóművész múlt héten esett túl az ősz óta esedékes műtéten. | Megjelent a cikkem a Starityn |

Criss Angel január 7-ei Twitter üzenete szerint a műtét reggel 7 órakor vette kezdetét, és később a LasVegasSun nyilvánosságra hozta, hogy három órán keresztül tartott. Az orvosok rendbehozták a bűvész jobb vállának rotátorköpenyét, amely két helyen is el volt szakadva, valamint egy lejjebb lévő izmot is.
A sérülések az elmúlt évek során alakultak ki és súlyosbodtak a szabadulási kísérletek során. Neal S. ElAttrache sportsebész orvos irányította a múlt hét keddi előkészületeket és hajtotta végre szerdán a műtétet.
 
Ősszel a dupla kényszerzubbonyos, fejjel lefelé lógva történő szabadulás a Times Square-en adta meg a kegyelemdöfést a vállának – az erőlködés miatt a meglévő sérülések mellett még egy izma is megrepedt; még másfél milliméter és teljesen szétszakadt volna.
A nemrég ötödik születésnapját ünneplő BeLIEve című Cirque du Soleil sikershow április elejéig az eddig megszokott formában szünetelni fog. A műtét után egy 11 napos rehabilitáció vette kezdetét, és két hét múlva Criss ismét dolgozik majd: február 4-én elindítja a MagicJam című, bűvészeket felvonultató ideiglenes műsorát, amelyben vendégszereplőként fog feltűnni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése