Oldalak

2010. 03. 06.

Találkozás Duncan MacLeoddal :)


2006 nyarán az Átjáró Fesztiválra Adrian díszvendégként érkezett!

H.I.H.E.T.E.T.L.E.N. !


Azt eddig is tudtuk, hogy félig angol, félig olasz hősünknek egy félig magyar, félig fülöp-szigeteki barátnője van, és hogy a Margit-szigeten szokott futni és kutyát sétáltatni ... na kösz, ez még nem tuti esély a találkozásra.
Ezzel a rendezvénnyel viszont felcsillant a remény, azon vettük észre magunkat, hogy már filózunk, milyen ajándékot adjunk neki, főleg mivel előtte nem sokkal volt a születésnapja.

Még akkor sem fogtam fel, amikor aznap reggel, mielőtt elindultunk volna a vonatra, a retekklub Reggelijében Adrian és Alexa volt a vendég és Adrian mondta, hogy a rajongókkal fog találkozni. Húúú!


Amikor Pesten összegyűltünk, és a Jövő Házában a bejáratnál megkaptuk a jegyünket, és persze begyűjtöttünk pár szórólapot, még akkor se nagyon hittük el az egészet.



Amikor aztán végre elkezdődött a színpadon a program és ott állt előttünk a Legszexisebb Akcióhős (a People Magazine szerint, 2000. november), kerestük az állunkat a padlón... „gyerekek, ez semmit nem öregedett - lehet, hogy tényleg halhatatlan?” :-D

Nagyon közvetlen volt és minden hülye kérdésünkre válaszolt. A humorát is megcsillogtatta, na meg persze, hogy az angol, francia, olasz, német nyelvtudásán kívül már magyarul is kezd pötyögni - vigyázni kell, mert érteni már sok mindent megért :-P
Az ékezetes betűk kiejtése, a „Törökbálint” (ahol Alexa szülei laknak) és a „Túró Rudi” már nagyon megy neki - utóbbit előszeretettel fogyasztja is :-)

Kardforgatásból is kaptunk egy kis ízelítőt, valóban hihetetlen volt Duncan MacLeodot alig néhány lépésre látni. A tolmács srácnak is jutott pár kardcsapás :-D Azért pár komolyabb téma is előkerült.

A nagyszínpados szereplése után elvileg a mi csapatunkkal lett volna egy privát találkozó is, amit mondanom sem kell, már nagyon vártunk. A szervezők össze-vissza kavartak, ezért Adrian nem is tudott erről.
Na, itt derült ki számunkra, hogy mennyire jó fej: annak ellenére, hogy késésben volt és még a feje is fájt, mégis belement a dologba! Sok híresség, vagy annak kikiáltott nullaceleb példát vehetne róla!

Amikor már tényleg mennie kellett, megkérdeztük, csinálhatunk-e közös csoportképet. Igen. Adrian elkezdett a terem végébe menni a falhoz, mi meg nem voltunk tolakodóak. Nem kellett attól tartania, hogy lerohanjuk, vagy valami. :D Amikor hátraértem, magához húzott, hogy „na gyertek!” - mit ne mondjak, baromira élveztem, hogy a tolmács csaj vacakolt néhány fényképezőgéppel ... :-P .. annak ellenére, hogy nyújtózkodnom kellett, hogy kilássak a fejek felett.


Bevallom, nem jutott el az agyamig, hogy a pasinak másik oldala is van egészen addig, amíg meg nem néztem a képeket és meg nem láttam, hogy Adrian másik oldalán Timi állt. Át is adom neki a szót:

„Mondják, hogy csoportkép. Jól van, mondom, beállunk a csoportképhez, és erre hátrajött Adrian is. Oké mondom, beállok a széléhez, erre Adrian meg elkapott, hogy gyertek. Én meg ugye húztam magam után a Bogit, hogy nehogymár kimaradjon a jóból, a másik oldalon meg ugye te voltál. Adrian meg rátette a kezét a vállamra, mutattam Boginak, hogy hol fogott meg, erre Bogi: Fogd meg a seggét, fogd meg a seggét! :D:D:D Meg azt mondta, hogy micsoda lélekjelenlétem van, hogy nem dőltem be a sarokba. Kemény volt, nagyon.”

Azt nem tudom, Timi végül mit fogott, de az én kezem Adrian hátán volt és nem találkoztam össze más női kézzel ott :-D Különben már akkor leesett volna, hogy a másik oldalán is áll valaki. Timcsi, mit műveltél?

Nagyon kedves volt és figyelmes :) A ajándékainknak is nagyon örült :-)

A kavarodás miatt a társaságunk egy része oda sem ért időben, ezért másnap délelőtt is bemehettünk a rendezvényre ugyanazzal a belépővel, és Adrian a saját szabadidejéből (!!!) áldozott ránk és megint volt egy autogramosztással egybekötött találkozó! Hozta a kutyáját is :)

Amíg várakoztunk a bejáratnál (üvegajtó volt, így láttuk, ahogy Adrian megérkezik) a biztonsági őrrel szórakoztunk. Amikor meglátta Nefi kardját, rögtön megjegyezte, hogy tilos bevinni fegyvert, robbanóanyagot, vágóeszközt :-D Ja, és fotózni sem szabad. Egyébként is, teljesen felesleges sorban állni, mert ő amúgy sem a Hegylakó - különben hogyan tudna ilyen jól magyarul? Csak egy színész hasonmás, akit már többször látott a Madáchban :D:D:D A nagy röhögés persze behallatszott, Adrian is felénk nézett párszor.

Végre bemehettünk és az autogram mellett ismét lehetett fotózkodni is. Igaz, az asztal ezúttal közöttünk volt. Adrian mosolyogva megkérdezte mindenkitől magyarul (!) „hogy vagy?” Soha jobban ... :-P És utána hozzátette: „Szívesen!” K.O.


„Csak egy maradhat!” magyarul írta arra a képre, amit anyunak írattam alá. Előző este, amikor a privát találkozó után megírtam anyunak SMS-ben, hogy másnap ismét találkozunk Vele, ezt írta vissza: „Anyai jogon jár nekem is valami :-)”. (Az SMS még mindig megvan.) Szóval, neki is akartam aláírást kérni.

A „for Anyunak”-nak az a sztorija, hogy mondtam Adriannek, hogy valami olyasmi legyen rajta, hogy „for Mom”. A „for”-t már leírta, de megkérdezte a tolmács csajt, hogyan van az „anyu” magyarul. Leírta neki, Adrian meg lemásolta. Hát így lett a „for Anyunak”. Hazaérve résen voltam, és amikor anyunak átadtam a képet, sikerült is lefotóznom az arcát. :-) Megérte :)) 


Sikerült elérnünk a kora délutáni vonatot. Mondanom sem kell, méterekkel a föld felett lebegtünk, végigröhögtük az utat és elkezdtük írni a beszámolónkat. „Ebédre” csipszet és csokit vettünk - egyszer egy évben, különleges alkalmakkor meg lehet tenni, nem? :)

Képek, részletes beszámolók, mi is történt a színpadon, mit kapott tőlünk Adrian - minden fent van azon az oldalon, amit a második találkozás előtti éjszaka Sytával elkezdtünk csinálni. Nem bírtunk aludni, nem bírtunk magunkkal. Ez lett a csapatunk, a Hunlanders oldala, ahol fórum is van már.
Érdemes megnézni a vendégkönyvet - úgy is, ha átkattintasz az angol zászlóra: Carmel Macpherson, a hivatalos rajongói klub elnöke is beírt hozzánk és több külföldi rajongó is. Végre az amcsik irigykedtek ránk és nem minket evett a fene, mint úgy általában ... leírhatatlan! :-D

Képek, beszámolók itt | Hunlanders

_______________________________________________________________


Adrian Paul hivatalos oldala | A hivatalos Hegylakó rajongói oldal

Adrian a Twitteren | Facebookja


3, menhelyről származó kutyája van:

- Budino, aki ott volt az Átjárón is és magyar vezényszavakra hallgat
- Turo Rudi :D:D:D
- Morzsa (Crumb)


Adrian P.E.A.C.E. alapítványának oldala Különböző jótékonysági munkák során gyerekekkel foglalkozik.

Az Elek-Ágh Állatmenhelyet is támogatja, az Ötletház című műsorban látható a pesti háza - további információk róla: a szkennelt újságcikkek között.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése