Oldalak

2013. 03. 24.

Ma este érkezik A célszemély második évada


A Viasat3 ma 20.00 órakor kezdi el sugározni a krimi-thriller sorozat második évadát, amely vasárnaponként lesz látható a csatornán. | Megjelent a cikkem a Starityn. |

Ma estig kellett várniuk az őszi amerikai premier óta a Person of Interest / A célszemély itthoni rajongóinak. A magas nézettségi mutatókkal rendelkező széria a tengerentúlon a második évad vége felé jár, így ehhez képest itthon nem vagyunk nagy lemaradásban.
A Jim Caviezel, Michael Emerson, Taraji P. Henson és Kevin Chapman főszereplésével futó sorozat alkotója Jonathan Nolan, aki Christopher bátyjával együtt dolgozott a Sötét Lovag és a Sötét Lovag – Felemelkedés című filmek kapcsán. Kettejüket közösen jelölték Oscar-díjra a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriájában a Memento című film miatt, és együtt dolgoztak a Christian Bale és Hugh Jackman főszereplésével készült A tökéletes trükk / The Prestige című filmen is.
A producer, J.J. Abrams neve is ismerősen csenghet – elég, ha megemlítjük néhány munkáját a tévés és filmes berkekből: Lost, A rejtély/Fringe, Alias, Mission: Impossible – Fantom protokoll, Super8.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése