Oldalak

2013. 07. 14.

Kiengedték a kórházból Michael Jackson lányát


Paris Jackson több, mint egy hónap után elhagyhatta a kórházat, de nem haza ment, hanem egy bentlakásos kezelési központba. | Megjelent a cikkem a Starityn. |

A popkirály lánya június elejei öngyilkossági kísérlete miatt került a Los Angeles-i UCLA Medical Center kórházba. A People értesülései szerint a tegnapi nap folyamán kiengedték, azonban nem hazament, hanem egy bentlakásos kezelési központban fognak felügyelni rá. Az intézményt, amelyben a terápián kívül iskolai oktatás is folyik, Paris édesanyja, Debbie Rowe, és nagyanyja, Katherine Jackson választották ki közösen a kórház orvosainak javaslatára.
Paris a rajongók és az őt támogatók számára édesanyján keresztül fejezte ki háláját: mindenkinek egy hatalmas köszönömöt küldött az imákért és a támogatásért. „Olyan erős, mint az édesapja” – tette hozzá Debbie.
A Jackson család és az AEG koncertszervező cég közötti pereskedés a családtagok nyilatkozatai szerint megviseli Michael gyermekeit, akiknek nap mint nap meg kell birkózniuk az édesapjuk emlékét lejárató híresztelésekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése